Ексклюзивні аксесуари для ванної

Аксесуари для ванної кімнати

Підбираючи інтер'єр ванної кімнати, не слід зосереджуватися тільки на підборі керамічної плитки та сантехніки. Поряд із змішувачами, такою ж істотною деталлю інтер'єру є аксесуари для ванної кімнати. Вони повинні гармонійно вписуватися в дизайн приміщення та відповідати за кольором та стилістикою з уже підібраними матеріалами. Одна деталь, наприклад, дешева пластикова мильниця, може в одну мить перекреслити весь стильний інтер'єр, особливо безглуздо виглядають такі речі разом з елітною дизайнерською сантехнікою або плиткою.

Якщо ви вже планували купити аксесуари для ванної кімнати, то напевно звернули увагу, що ціни на він і той самий виріб, будь то поличка, гачок, папероутримувач, мильниця, дозатор для мила тощо, у різних продавців різні.

Види аксесуарів для ванної

Аксесуари для ванної кімнати недорого

Дешеві аксесуари для ванни в основному виготовляються із пластику або звичайного металу. Дорогі аксесуари для ванни та туалету преміум класу виготовляються з латуні, міді та кераміки.
Аксесуари можуть мати різний колір та покриття. Найбільш популярними на сьогодні є вироби з хромованим покриттям, оскільки вони найбільше підійдуть для ванних та туалетів.
Для любителів класичних інтер'єрів більше підійдуть бронзові аксесуари для ванної кімнати. Такі вироби виглядають досить представницько, підкреслюючи вишуканий смак та спроможність їхнього власника. Якщо ж вирішили додати більше розкоші у вашу ванну кімнату, для цього краще використовувати золоті змішувачі та аксесуари.

Елітні аксесуари для ванної

Аксесуари для ванної в Києві

Дешеві варіанти аксесуарів однотипні, їх виробляють тисячами, і в цьому випадку сподіватися на оригінальність виробу не наводиться.
Дорогі і елітні аксесуари для ванної – це, навпаки, втілення елегантності та стилю. Найчастіше такі моделі виконані в одному стилі зі змішувачами і є продовженням колекції.

Якісні аксесуари для ванної кімнати

А іноді у розробці дизайну можуть брати участь відомі дизайнери.
Купити аксесуари для ванної кімнати можна у нашому інтернет-магазині Брауні. На нашому сайті Ви можете ознайомитися з каталогом продукції та зробити придбання.