Змішувачі для ванної кімнати в англійському стилі

Облаштування ванни в англійському стилі

Ванна кімната в англійському стилі є уособленням великобританської розкоші, елегантності та практичності. Їй властива класична сантехніка: умивальник на п'єдесталі, унітаз з високим бачком, елегантна ванна на ніжках, аксесуари та змішувачі золотого чи бронзового кольору.
Сучасна ванна кімната в цьому стилі поблажливо ставиться до новинок, якщо вони стилістично виконані в тому ж напрямку і мають ретро дизайн.
Сучасна душова кабіна цілком доречна у такому приміщенні. Щоб кабіна для душу гармоніювала із загальним стилем ванної, бажано підбирати скляні дверцята з вигравіруваним орнаментом у ретро стилі.

Ванна англійською

Так само не важлива колірна гама приміщення для підбору сантехніки та аксесуарів. Якщо стіни приміщення оздоблені насиченим традиційним червоним кольором, то найбільше підійдуть вироби в золоті або бронзі. Для ванних кімнат, виконаних у зелених та синіх кольорах краще використовувати сантехніку та оздоблення у кольорі хром.
Загалом, для ванної кімнати в англійському стилі використовуються спокійні тони. Ці кольори асоціюються зі спокоєм, затишком та стабільністю.