Розміри сучасного житла не завжди радують кількістю метрів. На жаль, в обмежених розмірах ванної кімнати не завжди виходить розмістити ванну стандартних розмірів, умивальник, унітаз та пральну машину, як би цього не хотілося. На допомогу в цій ситуації приходять душові системи із змішувачем та верхнім (тропічним) душем, які вішають на стіну. Вони майже не займають місця на підлозі, і, крім цього, прості у використанні.

Які ж переваги та недоліки мають душові системи (гарнітури)?

Стійка для душу від Брауні

Плюси та мінуси душових систем.

Як говорилося раніше, головна перевага – це економія місця. Так само, душові колони (системи) мають такі позитивні особливості:

  • ціна душових систем значно нижча, ніж ціна ванни.
  • функціональність. Душова система зазвичай оснащена двома лійками: велика лійка для верхнього та лійка ручного душу.
  • додатковий елемент для ванної кімнати. Якщо ванна кімната має великі розміри, то душовий гарнітур можна встановити над ванною, що допоможе урізноманітнити прийняття водних процедур (наприклад, колона зі змішувачем для душу C2/2 DECO BLACK).
  • різноманітність пристроїв. Полиці для шампуню, мильниці, гачки для мочалок та інші дрібниці можуть йти в комплекті із системою для душу. Зазвичай вони встановлюються на душову штангу, що робить прийняття процедур комфортнішим.